ДОМА - Uncategorized

Uncategorized

Семинар: „Од идеја до мерливи резултати“

Семинар: „Од идеја до мерливи резултати“   Датум: 30 ноември 2019 Почеток: 10:00 – 15:00 ч. Времетраење на семинарот: Еднодневен, четири презентации од 45 мин, со паузи   Цели: Со реализација на семинарот се реализира основната цел на проектот: едукација од областа на дигиталниот маркетинг. Купи карта   Причини: Потребата ...

Повеќе ›

Љупчо Ристовски: Ургентна е потребата од сериозен пристап кон Извештајот и препораките на Прибе – Faktor.mk

Љупчо Ристовски: Ургентна е потребата од сериозен пристап кон Извештајот и препораките на Прибе Објавено во: Македонија 05 Јуни, 2017 Предизвиците пред новиот премиер и новиот состав на владата се огромни. Од една страна притисокот врз нив ќе биде поради се́ уште ниското ниво на доверба во меѓусебните односи внатре ...

Повеќе ›

Замките на патот: Колумна за неделникот ФОКУС

Во тој период на евентуално владеење без учество на опозиција, би се поништил секој досегашен позитивен исчекор кон евентуално санирање и стабилизирање на демократскиот амбиент во Македонија. Криминалните досиеја би биле неутрлизирани од подјармената судска власт, би стапила на сцена безмилосна и бескрупулозна пресметка со неистомислениците, би се згаснала секаква ...

Повеќе ›

ФАТА МОРГАНА – Политика на Илузија: Колумна за неделникот ФОКУС

Политичката илузија постана и ментален феномен. Тоа кое само власта го гледа, а се помал дел од нацијата успева да го види, упорно се настојува преку насилна илузионистичка проекција на стварноста да се поттикне “прогледување“, или отворање на очите на според нив “заблудениот и задоениот од демократскиот запад“ дел од ...

Повеќе ›

Ljupco Ristovski Christianity in Europe

Христијанството во ЕвропаД-р Љупчо http://www.viagragenericoes24.com/viagra-casero РИСТОВСКИ, јуни 2010та: Обединување на Христијанството на Европско тло; шест години подоцна папата и поглаварот на Руската правславна црква остваруваат историска средба по речиси илјадагодишната поделба на христијанството на источна и западна црква. http://www.mkd.mk/svet/analizi/patrijarhot-kiril-i-papata-fracisko-tri-baknezhi-za-istorijata-video Posted by Д-р Љупчо Ристовски – Интегра Институт за доблесна и ...

Повеќе ›