ДОМА - pokana

pokana

Семинар: „Од идеја до мерливи резултати“

Семинар: „Од идеја до мерливи резултати“   Датум: 30 ноември 2019 Почеток: 10:00 – 15:00 ч. Времетраење на семинарот: Еднодневен, четири презентации од 45 мин, со паузи   Цели: Со реализација на семинарот се реализира основната цел на проектот: едукација од областа на дигиталниот маркетинг. Купи карта   Причини: Потребата ...

Повеќе ›