ДОМА - new - Љупчо Ристовски Кандидат на Парламентарните Избори 1994

Љупчо Ристовски Кандидат на Парламентарните Избори 1994

Љупчо Ристовски Кандидат на Парламентарните Избори 1994Љупчо Ристовски како кандидат на Парламентарните избори 1994та. Петти од целата опозиција според бројот на освоени гласови во првиот круг на изборите. Исечок од настап на национална телевизија

А1.
Ljupco Ristovski as a candidate for the Parliamentary elections in 1994 – excerpt from a political debate at A1 TV. Fifth from the entire opposition according to number of votes won in the first round of the elections.

Posted by Д-р Љупчо Ристовски – Интегра Институт за доблесна и вредносна политика on Wednesday, February 3, 2016

Провери!

mojata_borba_samo_vistina

Јавноста бара одговори и правда – Само Вистина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *