ДОМА - Контакт

Контакт

  • Македонски 
  • English 

Д-р Љупчо РИСТОВСКИ

Мобилен: 070 342 676

E-mail: contact@integra.mk

Skype: atismk

Linkedin: Љупчо Ристовски

Име и презиме (задолжително)

Email (задолжително)

Наслов

Порака

Dr. Ljupco RISTOVSKI, Ph.D., Th.D.

Cell: +38970 342 676

E-mail: contact@integra.mk

Skype: atismk

Linkedin: Ljupco Ristovski

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Comments are closed.