ДОМА - Видео Архива (page 3)

Видео Архива

Видео материјали од гостувања на Др.Љупчо Ристовски

Исечок „Само вистина“ 4.05.2018 Има ли простор за оптимизам?

исечок „Само вистина“ 4.05.2018 Сотир Костов и Љупчо Ристовски во „Само Вистина“ Владата мора да го дефинира долниот праг за било какво достоинствено решение, песимист сум дека до јуни ќе се реши спорот. Грција до сега нема ниту една отстапка, промената на Уставот е флагрантно мешање во внатрешните работи, изјави ...

Повеќе ›