ДОМА - Видео Архива (page 10)

Видео Архива

Видео материјали од гостувања на Др.Љупчо Ристовски

Д-р Љупчо Ристовски- Најдоброто за Македонија заедно со Проф. Јован Таковски во Порта МТВ 3 23.03.2011

За корупцијата – ставД-р Љупчо #РИСТОВСКИ: Став за корупцијата изнесен во 2011та година на МРТВ. #ФРОДЕМ Posted by Д-р Љупчо Ристовски – Интегра Институт за доблесна и вредносна политика on Friday, February 19, 2016

Повеќе ›