ДОМА - new - Дебатна Емисија Акцент на МТВ 1 25/05/2017

Дебатна Емисија Акцент на МТВ 1 25/05/2017

Повелете интегрално, дебатната емисија Акцент на МТВ 1 од синоќа 25/05/2017, со уште едно извинување за променетиот термин, од првично најавениот 20.15 во 21.55 минути.

Posted by Ljupco Ristovski on Friday, May 26, 2017

Провери!

mojata_borba_samo_vistina

Јавноста бара одговори и правда – Само Вистина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *