ДОМА - new - Макфакс 23.02.2018 Уставот нема да се менува, ако Владата не се однесува како мачка да ѝ го гризнала јазикот

Провери!

mojata_borba_samo_vistina

Јавноста бара одговори и правда – Само Вистина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *